Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Antrparantez, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Nutuk konusu güç zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Her vakit boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir eşya, möble yahut diğer bir hail bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kapının estetik bünyesı ve umu edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

Panik bar yardımıyla bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları Yangın Kapısı Fiyatları en mürtefi kalite ve en münasip hediye politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page